CONSULTAȚII

VIAȚA FĂRĂ MERCUR

Intoxicația cronică cu mercur este o afecțiune severă, care se instalează treptat, la tot mai mulți dintre noi, având în vedere sursele de mercur care se regăsesc peste tot în jurul nostru, sau chiar în interiorul nostru (plombele de amalgam). Intoxicația cronică este determinată de expunerea repetată, pe termen lung, cu acumularea în timp și depunerea mercurului în organe și țesuturi.

 

În consecință și tratamentul este unul de durată, care mobilizează treptat cantități mici din mercurul depus în țesuturi, pe care organismul le elimină. Este singura modalitate sigură de eliminare a mercurului. 

 

În tot acest timp, PACIENTUL ARE NEVOIE de:

 

SCHEMA DE TRATAMENT POTRIVITĂ PENTRU INIȚIERE

și ajustarea lunară a acestei scheme, în funcție de evoluție și de răspunsul la tratament.

 

SUPORT PENTRU SUSȚINEREA ORGANISMULUI:

în procesul de chelare câteva suplimente sunt obligatorii (vitaminele C și E, magneziu, zinc), altele sunt opționale și susțin activitatea ficatului, glandelor suprarenale.

SUPORT EMOȚIONAL: 

componenta emoțională este importantă în timpul tratamentului, nevoia de încredere, de empatie, de consiliere fiind vitală în perioada tratamentului.

SUPORT ORGANIZATORIC ȘI LOGISTIC:

este nevoie de o bună planificare, de un program riguros, de un stil de viață sănătos și mai ales de o alimentație atentă, care să ajute organismul.

_________________